Σας καλώς ορίζουμε νέο κατάλογο καταστημάτων delivery στην Ελλάδα

Δείτε πληροφορίες...

και menu καταστημάτων delivery...

στην περιοχή που βρίσκεστε...

και παραγγείλτε...

άμεσα φαγητό...

κατ’οίκον...

Μπές στο Delivery Mania τώρα...αν θές να σε πάρουν μυρωδιά!!!

Απόκτησε το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα παραγγελιών για την δική σου επιχείριση, χωρίς μεσάζοντες και ποσοστά!!!

 

Πρόσθεσε την επιχείρηση σου Δωρεάν

Εσείς ακόμα πληρώνετε προμήθειες για τις online παραγγελίες που δέχεστε από τους πελάτες σας;

Στον οδηγό Delivery αυτό όπως θα δείτε παρακάτω, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε το δικός σας κατάστημα ξεχωριστά για κάθε κατάστημα (Πατήστε στο εικονίδιο που γράφει Παράγγειλε Online)  με το δικό σας υλικό, αφορά μια πλατφόρμα διαδικτυακή με πολλές δυνατότητες, π.χ  την πλήρες παραγγελία του χρήστη από το site σας σε πραγματικό χρόνο, την τηλεφωνική παραγγελία  ΔΩΡΕΑΝ μέσω Skype που εγκαταστήσαμε στο demo project, αλλά και την τηλεφωνική παραγγελία μέσω Voip Number  για τον χρήστη του site χωρίς να χρειαστεί να καλέσει από το κινητό του η το σταθερό.

Τέλος για εσάς που έχετε ήδη site μπορούμε να ενσωματώσουμε την εφαρμογή μας στην ιστοσελίδα που ήδη έχετε χωρίς καμία χρέωση.

Φτιάξε τώρα το δικό σας κατάστημα λοιπόν, και μπες στο νέο Πανελλαδικό Κατάλογο Delivery. Μην την χάσεις αυτή την ευκαιρία!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για την καταχώρηση του καταστήματος σας και τις πολλές δυνατότητες που έχει παρακαλώ επικοινωνήστε  μαζί μας.

 

Κάντε κλίκ εδώ  για να προσθέσουμε και τη δική σας επιχείρηση!

 

Δες παρακάτω πως θα είναι το κατάστημα που εσύ θα διαλέξεις, εμείς θα κατασκευάσουμε για εσένα και το κατάστημά σου, ***σημαντικό*** το δικό σου κατάστημα, και όλα αυτά μόνο με 0,5 ευρώ την ημέρα!!! Μην το χάσεις….

demo_store_a

   

 

 

 

 

 

 

Demo Κατάστημα A

demo_store_b

 

 

 

 

 

 

 

Demo Κατάστημα  B

demo_store_c 

 

 

 

 

 

 

Demo Κατάστημα  C

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled9F269F7DE77DFA21TjACy9DUc3cbaYgc6/dxyH3F291M1BCiOSEURtotxXYz449bwtAdlPVaEvKJfd9rPSW/0ZZH64I=
Translate »