Μπες στο νέο Πανελλαδικό Κατάλογο Delivery

 

Εσείς ακόμα πληρώνετε προμήθειες για τις online παραγγελίες που δέχεστε από τους πελάτες σας;

Στον οδηγό Delivery αυτό όπως θα δείτε παρακάτω, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε το δικός σας κατάστημα ξεχωριστά για κάθε κατάστημα (Πατήστε στο εικονίδιο που γράφει Παράγγειλε Online)  με το δικό σας υλικό, αφορά μια πλατφόρμα διαδικτυακή με πολλές δυνατότητες, π.χ  την πλήρες παραγγελία του χρήστη από το site σας σε πραγματικό χρόνο, την τηλεφωνική παραγγελία  ΔΩΡΕΑΝ μέσω Skype που εγκαταστήσαμε στο demo project, αλλά και την τηλεφωνική παραγγελία μέσω Voip Number  για τον χρήστη του site χωρίς να χρειαστεί να καλέσει από το κινητό του η το σταθερό.

Τέλος για εσάς που έχετε ήδη site μπορούμε να ενσωματώσουμε την εφαρμογή μας στην ιστοσελίδα που ήδη έχετε χωρίς καμία χρέωση.

Φτιάξε τώρα το δικό σας κατάστημα λοιπόν, και μπες στο νέο Πανελλαδικό Κατάλογο Delivery. Μην την χάσεις αυτή την ευκαιρία!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για την καταχώρηση του καταστήματος σας και τις πολλές δυνατότητες που έχει παρακαλώ επικοινωνήστε  μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled9F269F7DE77DFA21TjACy9DUc3cbaYgc6/dxyH3F291M1BCiOSEURtotxXYz449bwtAdlPVaEvKJfd9rPSW/0ZZH64I=
Translate »